Favorites: December 2017

Zo aan het einde van het jaar, pak ik nog snel even de kans om terug te blikken op december. Ergens vond ik december erg snel gaan, anderzijds ook weer niet. Sinterklaas lijkt alweer ééuwen geleden! Maar december bracht mij veel leuks. Kijken jullie mee?

Favoriete loopje: Ja, dat kan er natuurlijk maar één zijn: de Linschotenloop. Wat een toffe loop vind ik dat toch. Voor mij bijna een thuiswedstrijdje. En daarnaast deed mijn halve loopgroep mee én liepen er veel bekenden! Ik had met Els afgesproken om samen te lopen, en heb echt en heel gezellige 10,5 km gelopen!

Favoriete eerste keer: December werd ook de maand van mijn ‘trail-ontgroening’, met vriendin Dagmar deed ik mee aan de Run Forest Run: 10km trailen door het mooie landschap rondom de Besthemerberg, bij Ommen. Was dat even genieten. We hebben er ellendig lang over gedaan – we zijn zelfs laatste geworden! – want we maakten om de 200 meter foto’s. Alles was ook zo mooi! Ik kan niets anders zeggen dan: ik heb onwijs genoten!

Favoriete recept: Het meest bekeken recept in december was het recept van de kaneelstengels, deze simpele en snelle koekjes waren blijkbaar enorm in trek bij jullie!

Favoriete recept om te maken: Ik vond het leuk om voor kerst een mooie taart te maken, die ook echt ‘kerst’ uitstraalde. Met deze bosvruchten kersttaart is me dat volgens mij goed gelukt!

Favoriete artikel: Met stip op nummer 1 deze maand: ‘wat ze mij hadden mogen vertellen voordat ik ging afvallen”. Er kwamen véél reacties. Er was veel herkenning. Tof om jullie verhalen en ervaringen te lezen. Vind ik leuk!

Favoriete activiteit: Eerder deze maand werd ik door 3 enthousiaste meiden benaderd, met vragen voor hun profielwerkstuk. Vorige week dinsdag kwamen ze langs, om mij te interviewen en samen te sporten. Wat was dit leuk om te doen zeg!

Favoriete weer: Ik baalde, uiteraard, dat de Bruggenloop werd afgelast, maar hey, die sneeuw was ook heel erg leuk! Met de boyfriend hebben we als twee kleine kinderen rondgesprongen, een sneeuwpop gemaakt en een sneeuwballengevecht gehouden! En natuurlijk is hardlopen in de sneeuw ook tof!

Favoriete vooruitblik: Ja, 2018: kom maar op. Ik heb mijn hardloopdoelen hier met jullie gedeeld. En ik heb zin om ermee aan de slag te gaan. Ik heb zin om eindelijk die #breaking2 te gaan lopen. En ik heb zin om te gaan knallen in Berlijn tijdens de marathon! Bring. It. On!

Ja, dat was hem: december 2017. Op naar 2018! We beginnen het op deze blog met ‘skinny januari’. Back to basic, lekker even ‘normaal’ doen, na alle etentjes en al het lekkers in december! Let’s go for it!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.