Favorites: Augustus 2018

Voor mijn gevoel heb ik echt twee keer met mijn ogen geknipperd en nu is het opeens weer september. De maand waarin het dan eindelijk zover is: mijn 2e marathon! Zo lang naar toe geleefd, en nu is het ‘opeens’ alweer zo ver! Spannend! Maar goed, laten we eerst nog even terugkijken naar alle leuke momenten van augustus! Kijken jullie mee?

Favoriete artikel: Met stip het meest gelezen: ‘wat ze mij hadden mogen vertellen voordat ik ging afvallen’….

Favoriete recept: Wow, wat werd deze veel bekeken, de Healthy Lion. Heb jij ‘m al gemaakt? Tag me dan vooral even op Instagram, vind ik leuk!

Favoriete aankondiging: Ik sta 6 en 7 oktober als spreker in de Bloggers Lounge op het Better Health Event! Leuk en ook een beetje spannend 🙂 Ik mag gratis entreetickets weggeven. Als je dat wilt: Kijk dan even hier!

Favoriete feestje: Hoera voor mijn leuke zusje, die 25 werd!

Favoriete ontbijtje: Lang leve Krakau, waar eten echt níets kost en het ook nog eens superlekker is! Vegan pancakes met appel/kaneel, vegan creamcheese en frambozensiroop!

Favoriete her-ontdekking: Het warme weer maakte gewoon dat ik behoefte had aan ijsjes. Dus wat is er dan beter dan gezonde ijsjes maken? Zo herontdekte ik ‘nicecream’, ijs op basis van bananen. Ideaal om te maken. Zo maakte ik onder andere deze mango passievrucht nicecream

Favoriete serie: Jeetje, het duurde even, na veel aandringen van mijn vriend en op aanraden van mijn leuke collega, besloot ik ein-de-lijk La Casa de Papel te gaan kijken! Werd dat even tijd zeg. Ik ben hooked en nu stiekem een beetje verliefd op Denver. En Rio. En Nairobi. En El Professor…. 😉

Favoriete samenwerking: Ik kreeg allemaal lekkere honing van ‘Lekker Honing’ en hiermee wist ik me in de keuken uiteraard wel raad! Zo maakte ik onder andere deze lekkere Lemon Chai IceTea

Favoriete gevoel: Je langste duurloop doen en weten dat je gewoon fit bent. Dat je prima nog verder had kunnen lopen. Dat je over 3 weken die marathon gaat rocken!

Favoriete loopje: Niets beter dan hardlopend andere steden verkennen. Dus toen ik met vriendin Dagmar een midweekje in Krakau was, moest er uiteraard gelopen worden! Loved it!

Favoriete aankoop: Tsja, als ze zelfs in Krakau een Nike Outlet hebben, dan weet je het wel he? Dan kan deze muts het niet laten. En zo kocht ik dit veel te toffe hemdje met open rug! Love it!

Oke, dit was ‘m weer! De volgende zal vast vol staan met marathonspam. Ik waarschuw jullie vast 😉

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.