Favorites: April 2018

April was een enerverende en soms ook emotionele maand. Een maand die ik deels ontspannen op vakantie doorbracht, een maand waarin ik iemand verloor van wie ik hield, maar ook een maand waarin er mensen aan mijn leven werden toegevoegd. Omdat ik graag terugblik op de mooie momenten van iedere maand, mogen jullie meegenieten van mijn april favorites!

Favoriete loopje: Met vriendin Christine liep ik de Bloesemrun. Dit was een pittige loop; het was namelijk erg warm die dag, en de hitte en ik zijn niet altijd goede vrienden. Gelukkig liepen we samen en hebben we elkaar er goed doorheen gesleept. Mijn verslagje kan je hier lezen.

Favoriete etentje: Omdat wij het eerste deel van de maand op vakantie waren, mistten wij de verjaardag van mijn lieve nichtje. Om die alsnog te vieren, zijn we gezellig met haar en haar vriend gaan eten bij Alan&Pims in Rotterdam. En om het nog beter te maken, kreeg ik deze maand mee dat Alan&Pims ook naar Utrecht gaat komen. Yeah!

Favoriete artikel: Ik ging met de billen bloot en plaatste een artikel over mijn vakantiekilo’s. Dit artikel werd echt massaal door jullie gelezen. Bedankt voor alle lieve berichtjes die ik na aanleiding van dit artikel van jullie kreeg. Niet gelezen? Het artikel kan je hier terug vinden.

Favoriete recept: Het meest bekeken recept van deze maand? Daar was echt geen twijfel over mogelijk, namelijk de Koningsdagtaart. Met minder dan 150 kcal per portie is het ook een ideaal taartje om te eten. En je kan hem ook prima na Koningsdag nog eten hoor. Je vindt het recept hier

Favoriete rubriek: Sinds een poosje post ik iedere vrijdag een vegan recept, in mijn rubriek ‘Vegan Friday’. Ik vind het erg leuk om te varieren met recepten en ingredienten, en dat kan hiermee zeker! Ik postte o.a. chocolade havermout cookies en limoen spinazie repen.

Favoriete weer – Heerlijk, om na mijn vakantie, ook in Nederland weer te kunnen genieten van zonnestralen en fijne temperaturen. Zo maakte ik spontaan een heerlijke avondwandeling van 6 kilometer met vriendin Christine. Love it!

Favoriete training – Op vakantie had ik wel gesport, maar geen fatsoenlijke kilometers gemaakt. Met een halve marathon op het programma én het feit dat ik in juni ga beginnen aan mijn Berlijn schema, werd het tijd om weer wat serieuze kilometers te gaan maken. Op Koningsdag deed ik een duurloop van 15 kilometer. Ik kon makkelijk stabiel op tempo blijven en mijn hartslag bleef netjes laag. Ik had nog best even door kunnen lopen…

Favoriete samenwerking – Voor Aftershokz mocht ik hun Trekz Air testen. Deze koptelefoon werkt via bluetooth én sluit je oren niet af. Mijn complete review kan je hier nog eens terug lezen. Het werd trouwens nog leuker, want ik mocht ook een koptelefoon weggeven, aan een van mijn volgers. En uit de loting (ik heb het filmpje als bewijsstuk haha), is Irene Dijksterhuis als winnaar uit de bus gekomen. Stuur je me even een berichtje voor de afhandeling?

Favoriete ontbijtje – Creamy overnight oats met aardbei! Heerlijk. Ik werd er sowieso erg gelukkig van om na mijn vakantie weer aan de havermout te kunnen! Het recept van deze oats komt snel online!

Favoriete uitstapje – Op vakantie, op een bootje over het water scheuren en apen kijken! Su-per-tof! Die zwemvesten waren wat jammer, maar de nieuwsgierige aapjes maakten veel goed. Ze kwamen zelfs bananen uit je handen eten! Echt zo tof!

Favoriete gevoel – Vakantie! Gewoon je bikini aan, zonnebril op je neus, glas water in de buurt, boekje in je handen, lekker in de zon en even helemaal niets hoeven! Als dat niet ontspannen en opladen is, dan weet ik het ook niet meer….

Favoriete Bjorn&Petra actie – Op het moment dat je bij iedere film in de bioscoopzaal kan aanschuiven, en hier niet voor hoeft te betalen, maak je daar natuurlijk gebruik van. Dus als je om 17u een goede film hebt gezien, dan ga je die om 21u gewoon nog een keer kijken. Ook al ken je de tekst al uit je hoofd. Boeien 😉

Favoriete meeting – Onze tweede GirlsRun11Steden meeting was een feit! En het was weer supergezellig. Over 6 weken gaan we van start en we hebben er onwijs veel zin in. Maar een beetje spannend is het natuurlijk wel 😉

Dat waren lekker veel toffe april momentjes! Wat was jouw favoriete moment in april?

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.