Diary #7

Vorige week plaatste ik een blog met mijn persoonlijke doelen voor januari online. Nu zit de eerste week van januari erop, dus is het goed om eens te kijken of die doelen in week 1 zijn blijven staan 😉 Het zou toch wat zijn hè? 😉 Week 1 was een wat drukke week. Ik moet nog wat wennen aan ons nieuwe huis, het fietsen naar mijn werk, mijn vrije tijd enzovoorts. Geen probleem, dag voor dag komen we er wel 🙂

Maandag: Om de een of andere reden (ik had nachtdiensten) had ik het weekend geen duurloop gedaan, dus ben ik dat maandagochtend nog maar gaan doen… Ik deed een rustige 11 kilometer door het mooie IJsselstein. Mijn plan was om 10 kilometer te lopen en op de terugweg even oliebollen te scoren, zodat we daar in de avond van konden genieten. Mijn route was ietsje langer dan ik dacht, dus werd het 11 kilometer. Geen probleem, al had ik wel een behoorlijk hoge hartslag. Daar maak ik me trouwens niet druk om, dit is namelijk standaard na mijn nachtdiensten, omdat ik dan nog behoorlijk wat vermoeidheid in mijn lichaam heb zitten. Oudjaarsavond deden we samen lekker rustig aan, prima na een behoorlijk hectische maand!

Dinsdag: Was ik vroeg wakker. Bjorn had namelijk een vroege dienst en moest om 9 uur op zijn werk zijn. Ik besloot mijn bed ook maar uit te gaan en een rustig uitloop/nieuwjaarsrondje te gaan doen. 5 kilometer rond de plas was het plan, maar het ging zo lekker dat ik na 4,5e kilometer geen zin had om te stoppen, dus maakte ik nog een extra lusje. Het werden 7 heerlijke kilometers. Daarna ging ik lekker op mijn fiets naar mijn ouders voor een nieuwjaarsborrel, dus ik had mijn beweging prima gehad!

Woensdag: Ging ik in de ochtend naar de nieuwe woning van mijn zusje kijken. Mijn zusje woont onder begeleiding en gaat in maart naar een nieuw appartement, dus er kan weer geklust worden. Geen probleem! Daarna had ik nog een late dienst, die vrij rustig was. Prima dagje!

Donderdag: Had ik een vroege dienst en ging ik lekker op de fiets naar mijn werk. Ik vind het heerlijk, 3 kwartier fietsen en onderweg lekker wakker worden! Op de terugweg haalde ik bij de biowinkel een TooGoodToGo-box! Ik ben direct mega enthousiast over dit concept: voor een kleine prijs haal je een doos met producten bij winkels of restaurants. Deze producten red je van de ondergang, omdat ze anders de prullenbak in zouden gaan! Zo kreeg ik lekkere thee, havervlokken, een zak oliebollen, lekker veel veggies en bananen! Prima deal! Van de veggies maakte ik avondeten en soep, de bananen gingen de vriezer in voor smoothies! Dit ga ik vaker doen!

Daarna ging ik met vriendin Dagmar nog een rondje hardlopen. We maakten 7 kilometer. Ik moest 2x even de route checken, ik ben nog niet zo gewend aan IJsselstein en in het donker is het soms even zoeken 😉 Daarna liet ik lekker het bad vollopen en genoot ik van een ontspannen warm badje! Heerlijk even me time!

Vrijdag: Had ik weer een vroege dienst, dus weer op de fiets naar Utrecht! Ik was moe, dus het fietsen was niet echt mijn favoriet. Na een rustige dienst had mijn vriend lekker gekookt en ben ik nog even in bad gegaan. Ik was erg moe en volgens Bjorn had ik wel wat ontspanning verdiend. Heerlijk!

Zaterdag: Kwam mijn zusje gezellig een dagje langs. In de ochtend zijn we even de stad in geweest, in de middag hebben we lekker op de bank gehangen met theetjes, versgebakken brownies en Madagascar! Ook bakte ik nog carrotcake, met de wortels uit mijn TooGoodToGo box! Mjam. Voldoende healthy snacks voor de komende week! In de avond bakte ik pannenkoeken en brachten we daarna mijn zusje weer naar huis. Daarna was het voor Bjorn en mij ‘Wie is de Mol’ tijd! Heerlijk dat dat weer begonnen is!

Zondag: Duurloopdag! Jeej! Bjorn had met een loopmaatje afgesproken, dus ik mocht lekker alleen op pad. Geen probleem hoor, eigenlijk loop ik graag alleen. Muziekje of podcast aan, me focussen op mezelf en de omgeving en gewoon gaan. Ik liep een prachtige route, pakte de Lekbrug nog even mee voor wat extra hoogtemeters en liep 15 kilometer in plaats van de geplande 13. Dit kwam eigenlijk omdat mijn route iets langer was dan ik verwacht had. Iets met een nieuwe omgeving 😉 Na een kort bezoekje aan de Hornbach (er is nog wat aan home improvement te doen haha) ging ik door naar mijn werk voor een late dienst… En toen was de week weer voorbij!

En die doelen voor deze maand? Alle vier check! Whoeea, goede start!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.