Diary #11

Pfoe, zo, deze week zit er weer op. Een week met verjaardagsfeestjes, een HIIT training, onwijs leuk hardloopnieuws én een hardloopevent! Af en toe lette ik niet even goed op mijn energiebalans, dus dat wordt een puntje voor aankomende week. Maar: sinds de operatie gaat het met de week beter, en dat is echt erg fijn!

Maandag: Had ik een dagje vrij. En ik heb, nu ik dit zit te typen, echt geen flauw idee meer wat ik de hele dag uitgevoerd heb hahaha! Wel had ik in de avond nog een sportieve activiteit ingepland: ik ging naar een HIIT training bij Helmes Health Center in IJsselstein. Ik volgde een les waarbij mijn benen een halfuur flink aangepakt zijn, en daarna heb ik nog een halfuurtje staan meppen op een bokszak! Loved it!

Dinsdag: Had ik ook vrij, soms is onregelmatig werken echt chill 😉 Ik ging in de middag shoppen met mijn schoonzusje; mijn vader was donderdag jarig en we hadden nog een berg cadeautjes nodig. Dit is gelukkig erg goed gelukt. In de avond ging ik naar looptraining; maar mijn looptraining ging onwijs ruk. Ik denk dat 3 dagen op rij sporten (zondag liep ik namelijk de KiKaRun) nog iets teveel van het goede was. Dus ik besloot wat eerder te stoppen en ben lekker naar huis gegaan om een warm bad te nemen 🙂

Woensdag: Had ik vroege dienst, dus ik was al vroeg op pad om met het OV naar mijn werk te gaan. In de avond gingen mijn vriend en ik meedoen aan een stadswandeling door IJsselstein. Als Newbies in dit stadje, is het erg interessant om wat meer te weten over de stad en de geschiedenis. Halverwege de wandeling begon het als een malle te sneeuwen en door het vele stilstaan was ik compleet verkleumd. Thuis aangekomen ben ik de vloerverwarming gaan knuffelen, mijn kruik warm gaan maken en snel mijn bed ingedoken!

Donderdag: Had ik weer vroege dienst en in de avond vierde mijn vader zijn verjaardag. Normaal hardloop ik op donderdag, maar daar was nu echt geen tijd voor. Dus had ik een extra rustdagje. Misschien niet verkeerd. En… ik kreeg nog toffe post van Intersport, namelijk de nieuwe Nike Epic ReAct. Ik moet ze nog even testen, maar ze wandelen in ieder geval erg lekker 😉

Vrijdag: Had ik vroege dienst en ging ik hierna snel een rondje hardlopen. Ik moest er namelijk echt even uit, en ik wilde mijn benen even loslopen voor zondag. En… ik moest hierbij natuurlijk even posten dat ik 1 van de 10 leden van het Benelux Brooks Run Happy Team ben! Supertof! En wat een leukerds in dit team – de groepsapp is nu al gezellig en motiverend!

Zaterdag – Hadden we een ochtendje waarin we flink rommelden in huis; even stofzuigen, wasje wegwerken ect. In de middag was er een feestje voor de verjaardagen van mijn ouders. Lekker actief gelopen in de bediening; dus het was een niet sportief, maar wel actief dagje 🙂

Zondag – Gingen we om 9 uur richting Apeldoorn voor de Midwinter Marathon. Ik deed hier mee aan de 10EM en, zoals te zien is aan mijn medaille selfie, was ik erg blij met mijn eindtijd. En dat laat ik er voor nu over los – mijn verslag volgt woensdag. In de avond ging ik met mijn vriend lekker uit eten! Topdagje!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.