Crunchy kikkererwten

Altijd op zoek naar een snack voor op zaterdagavond? Zo’n snack, die je door een hele avond Netflixen heen kan slepen? Zo’n snack, die je geen schuldgevoel geeft? Ja, die zoektocht ken ik. En het lukt me niet altijd even goed om zo’n snack te vinden. Maar met deze crunchy kikkererwten heb je zo’n snack te pakken! 

Wat heb je nodig?

  • 1 blik kikkererwten
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl uienpoeder

Hoe maak je dit?

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden, en bekleed een bakblik met bakpapier
  2. Doe de kikkererwten in een vergiet en spoel ze erg goed af. Dep ze daarna goed droog!
  3. Doe de kikkererwten in een kom, doe hier de olijfolie en de kruiden bij en roer goed rond.
  4. Doe ze 25 minuten in de oven. Schep hierna om en bak nogmaals 10 à 15 minuten, tot ze lekker crunchy zijn!
  5. Eet smakelijk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *