Clinic Intersport

Enkele weken geleden postten Annemerel & Laura Brijde beiden een winactie voor de Marikenloop, in samenwerking met Intersport en Asics. Toen ik hoorde dat ik een van de lucky winners  was, was ik natuurlijk superblij! Ter voorbereiding van de Marikenloop, waren alle winnaars (en hun +1’s), afgelopen maandag uitgenodigd bij een clinic van Intersport, onder leiding van niemand minder dan Robert Lathouwers! Ik neem jullie mee… 🙂

We verzamelden om 16.30u bij de Intersport, midden in Utrecht Centrum. Aan het begin misschien wat onwennig (want: ‘hey, ik ken je wel van Instagram, maar wie ben jij’, maar al snel was het een vol kippenhok (sorry Robert) en werd er gezellig gekletst en deelden we onze loopervaringen. Ik vond het erg leuk, en had nog lekker lang kunnen doorkletsen met iedereen, maar hey, daar waren we natuurlijk niet voor gekomen, er moest gelopen worden!

En, superleuk, we werden allemaal in het nieuw gestoken door Asics! Iedereen kreeg een paar zwarte Asics FuseX (ideaal voor de kortere en snellere loopjes) en een toffe outfit, bestaande uit een gekleurde tight en een roze shirt! Helemaal leuk! Gelukkig had Robert een pittige training voor ons voorbereid, dus konden de outfits en de schoenen meteen getest worden!

We kregen en hoop bekijks in Utrecht; picture 30 meiden, in dezelfde felroze outfits, hardlopend van Utrecht Centrum naar het Griftpark. Leuk om te merken hoe iedereen op je reageert. Gelukkig waren we in het Griftpark niet de enige sportende groep, maar we waren zeker het best op elkaar afgestemd en we hadden ook het meeste lol!

Na een lange warming-up, die soms meer op yoga leek, konden we aan de slag met loopscholing. Oefenen met voorvoetlanding, een speedladder en iets met een half steigerend paard. Alles voor het goede doel. Daarna had Robert een leuke verrassing voor ons: een pittige intervaltraining; 12x 1 minuut vol aanzetten, 12x 1 minuut wandelen. En dat was flink afzien. Maar: om sneller te worden, moet je nu eenmaal buiten je comfort zone gaan. Nou, dan loop ik zondag bij de Marikenloop sneller dan ooit te voren 🙂

Gelukkig mochten we daarna bijkomen en gingen we rustig uitlopen richting de Intersport, waar we werden opgewacht met yoghurtjes van de YoghurtBarn en een heerlijk bananenbrood! Goede voeding voor een goed herstel, zodat we zondag op en top in vorm zijn! Aan de gezelligheid, sfeer, outfits en training zal het in ieder geval niet liggen. Nijmegen, see you sunday!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.