Better Health Event! (+ gratis entreetickets!)

Ik kondigde het vorige week al aan in mijn Insta Stories, maar nu doe ik het ook even iets uitgebreider hier: ik mag mezelf ambassadeur van het Better Health Event noemen! Superleuk! En… ik mag gratis entreetickets weggeven! Maar daar straks meer over. Eerst eens even iets over het event en wat ik precies ga doen!

Het Better Health Event wordt dit jaar voor de 4e keer georganiseerd en het vindt plaats op 6 en 7 oktober 2018 in de RAI in Amsterdam. Het beloven twee dagen vol inspiratie en zorgeloos genieten te worden, waarbij je vooral lekker veel kan zien, proeven, ruiken en doen. Daarnaast zijn er veel inspirerende sprekers, kan je meedoen aan creatieve en ontspannende workshops Γ©n jezelf verwennen met lekker veel natuurlijke producten! Precies waar ik van hou πŸ™‚

Het event wordt georganiseerd door voedingscoach Amber Albarda. Toen ik me ging verdiepen in gezondere voeding, liep ik al snel (onder andere) tegen haar kookboeken aan. Inmiddels heeft Amber er 7 geschreven, dus genoeg gezonde receptjes om uit te kiezen. Daarnaast verzorgt ze inmiddels ook workshops, lezingen Γ©n het Better Health Event om mensen te inspireren tot een gezondere levensstijl!

En dan tussen alle inspirerende namen op het event (heb je even? Ik noem: The Green Happiness, Vivian Reijs, Hidde de Vries, Sanne van Rooij, Lily Simpson, Jesse van der Velden, Pascale Naessens) sta ik! Ik moet nog steeds een beetje wennen aan het idee. Ik sta overigens in de Bloggers Lounge; een gedeelte waar je de bloggers kan ontmoeten en waar ze lezingen gaan houden. En dat ga ik dus ook doen! Super spannend, maar oh zo tof! Great things happen outside the comfort zone; dus hΓ¨, een praatje houden voor een aantal mensen, kan best toch? Ik ga er natuurlijk nog niet teveel over loslaten, maar ik ga babbelen over waarom hardlopen zo geweldig is πŸ™‚ Want over hardlopen kletsen, dat hou ik wel even vol! Daarnaast ben ik ook gewoon te vinden in de Bloggers Lounge voor vragen en gezellige praatjes hoor! Vind ik alleen maar leuk!

En… om het nog leuker te maken: ik mag 100 entreetickets weggeven! Voor alle info, check even:Β www.better-events.nl. Hier vind je het complete programma, inclusief alle lezingen en workshops! Let trouwens wel op: je entreeticket is alleen voor entree van het event. Het kan zijn dat je voor sommige workshops nog een bijdrage moet betalen!

Voor jouw exclusieve PetraRuns ticket:Β klik hier!Β Voeg dan de code ‘BETTER HEALTH PETRARUNS18’ toe, en dan moet alles goedkomen!

Zie ik jou 6 en 7 oktober? πŸ™‚

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.