Back in Shape #1

Een nieuwe reeks op mijn blog; Back in Shape! Waarin ik jullie mee ga nemen in mijn periode om Back in Shape te komen na mijn bevalling en de kraamtijd! Uiteraard zal het ook een stukje #momlife gaan zijn in deze reeks, want dat hoort inmiddels volledig bij mijn leven! Ik ga jullie in ieder geval meenemen in mijn week, de leuke en minder leuke dingen, een stukje weightloss en mijn workouts!

Maandagย – Was qua sport een lekkere rustdag, nadat ik 2 dagen achter elkaar gesport had en overal nog spierpijn voelde. Nu is met een 2,5 maand oude baby rust een relatief begrip, maar goed ๐Ÿ˜‰ De dag begonnen met een wandeling richting de supermarkt. Ik probeer met Bodi iedere dag minimaal een uurtje te wandelen. Een frisse neus halen is goed voor hem, en lekker een uurtje bewegen is goed voor mij. Win win dus! ’s Middags scheen de zon erg lekker, dus maakten we nog een wandelingetje. Stappen zet ik genoeg, nu ik een baby heb ๐Ÿ˜‰ Verder besteedde ik maandag voornamelijk aan foodpreppen; ik maakte een griekse yoghurt cake en, als verrassing voor de boyfriend, ook nog een hangoptaart! Wij kunnen er weer tegenaan deze week!

Dinsdagย – Had ik helaas geen tijd om te sporten, omdat ik overdag met Bodi thuis zat, en ik ’s avonds weg moest. Wel hebben we lekker gewandeld, want dat doen we iedere dag. Verder rommelde ik wat in huis en bereidde ik vast wat zaken voor voor woensdag. In de avond hadden we de laatste meeting met de Centering Pregnancy groep. Deze groep is georganiseerd vanuit mijn verloskundige praktijk, en we zagen elkaar voor het eerst toen we ongeveer 3 ร  4 maanden zwanger waren. Nu hadden we de afsluiting, met alle meiden en de babies! Het was een drukke bedoeling, maar het was heel mooi om iedereen zo bij elkaar te zien!

Woensdagย – gingen we vroeg uit bed, want er stond babyzwemmen op het programma! We gingen voor de allereerste keer, dus dan ben ik maar graag goed voorbereid en goed op tijd! Het was een lesje van 15 minuutjes, en Bodi vond het geweldig! Hij heeft enorm genoten van de liedjes en de spelletjes, en dus genoot ik ook! Dat babyzwemmen erg vermoeiend is, zowel voor de baby als voor de mama, blijkt wel uit bovenstaande foto. Zo trof Bjorn ons aan toen hij thuis kwam uit zijn werk, samen op de bank in slaap gevallen ๐Ÿ˜‰ Ik was van plan om in de avond te gaan hardlopen, maar ik was zo moe, dat ik besloot om het een avondje uit te stellen. Even bijtanken; dat was even nodig!

Donderdagย – Had ik een heerlijk, rustig dagje. Ik deed wat boodschappen met Bodi, werkte een wasje weg en rommelde verder nog wat in huis! ร‰n ’s avonds moest ik er eindelijk aan geloven: de hardloopschoenen gingen aan! Ik deed een intervaltraining met ‘baby intervallen’ van 100 en 200m. Ze gingen lekker en voldaan plofte ik op de bank neer daarna!

Vrijdag –ย Begin van het weekend! Mijn vriend heeft altijd vrij op vrijdag, dus dat is erg fijn! We hebben een lekker stuk gewandeld en verder eigenlijk niks uitgevoerd! ‘S Avonds lagen we languit op de bank om schaatsen te kijken! Love it!

Zaterdag –ย Had ik afgesproken met Dagmar voor haar verjaardagscadeautje! We deden een toffe virtual run (check die bling dan, zo gaaf!) en daarna genoten we van een High Choc. Je raadt het al: megaveel chocolade รฉn 3 soorten chocolademelk! Propjevol, maar wat was dat lekker zeg! Heerlijk, zo’n dagje! In de avond begon Wie is de Mol? weer! Jeeej!

Zondag –ย Ging ik vroeg uit bed (ik had zelfs een wekker gezet, en dat op zondag!!), omdat we met Bodi gingen babyzwemmen! Superleuk om dit met z’n drietjes te doen! Na het zwemmen wilden we allebei hardlopen. Ik begon met mijn training en in de tussentijd ging Bjรถrn wandelen met Bodi. We hadden op een bepaald punt afgesproken, waar we ‘overdracht’ hadden. Vanuit daar ging Bjรถrn hardlopen en ik wandelde, met een omweg, met Bodi naar huis! Er volgde een late lunch, een gezellige middag en een relaxte avond met Heel Holland Bakt!

Score van deze week:ย -0,8kg, jeej! 3 workouts, een heerlijke High Choc en de buikband van Bodi’s draagzak moest wat strakker. Daaaag cms bij mn taille ๐Ÿ˜‰

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.