Argentijnse runderreepjes met knapperige groenten

Ik kwam dit receptje tegen in het maandelijkse tijdschrift van de Jumbo! Ik sla leuke recepten altijd op – voor je weet maar nooit, maar met deze ben ik meteen aan de slag gegaan. Ik heb er overigens wel wat mijn eigen draai aan gegeven – want zo hoort dat, als foodie zijnde 🙂

Wat heb je nodig voor 2 personen?

  • 200 gram rosbieflapjes-a-la-minute
  • 1 winterpeen
  • 1 rode ui
  • 3 paprika’s
  • 125 gram zilvervliesrijst
  • 3 tl Verstegen kruidenmix Chimichurri
  • 2 el chilisaus

Hoe maak je dit?

  1. Kook de zilvervliesrijst volgens de beschrijving op de verpakking.
  2. Snij de winterpeen in plakjes, de rode ui in ringen en de paprika’s in reepjes.
  3. Snij de rosbieflapjes in reepjes.
  4. Verhit wat olie in een wokpan en wok hier de groenten in. Doe dit 5 minuten. Zet hierna de groenten even apart in een kommetje.
  5. Bak vervolgens de rosbiefreepjes met de chimichurri kruiden. Als ze rondom bruin zijn, voeg je de groenten en de chilisaus toe. Als laatste roerbak je de gekookte rijst nog even mee.
  6. Eet smakelijk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *