Amandelfudge met granaatappel

Gezond eten hoeft niet per se saai te zijn. Voor mij is gezond eten, eten waar voedingsstoffen in zitten. Niet direct caloriearm, maar wel voedzaam. Voeding waar mijn lichaam wat aan heeft. En omdat gezond eten af en toe ook gewoon genieten is, en ik ook zo mijn behoeftes heb aan chocolade, maakte ik  deze heerlijke amandelfudge met granaatappel. Zoet door de chocolade, fris door de granaatappel en crunchy door de amandelen. Ideale combinatie!

Wat heb je nodig?

  • 60 gram gesmolten kokosolie
  • 75 gram gesmolten pure chocolade
  • 100 gram honing
  • 50 gram amandelpasta
  • 40 gram cacao
  • 50 gram amandelen
  • 75 gram granaatappelpitjes

Hoe maak je deze fudge?

  1. Meng de gesmolten kokosolie met de gesmolten chocolade en de honing. Voeg hierna de amandelpasta toe en meng dit met elkaar.
  2. Roer vervolgens de cacao, amandelen en de granaatappelpitjes hier doorheen.
  3. Bekleed een bakvorm of ovenschaal met bakpapier en doe hier de fudge in. Zet dit 3 uur in de koelkast en snij vervolgens in stukjes.
  4. Enjoy. En eet niet alles in een keer op!

Even iets anders. Ik ben genomineerd voor de Foodblog Awards, in de categorie ‘Special Interest Food Blog’. En dit als enige hardlopende foodblogger. Supertof!

Ik zou het leuk vinden als je even de moeite wilt nemen om op mijn blog te stemmen via deze link 🙂

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.