Als je door de maaltijdboxen de maaltijden niet meer ziet ;)

Zoals jullie wel weten, kook ik graag met verse ingrediënten. Pakjes en zakjes komen bij mij amper het huis in, en bijna dagelijks sta ik wel in de supermarkt om boodschappen te doen. Nu ik zwanger ben, heb ik helaas af en toe wat minder energie om zelf mijn boodschappen te halen en ook nog eens uren in de keuken te staan. Af en toe heb ik zelfs geen idee wat ik eigenlijk eten moet. Ik herken mezelf amper terug momenteel, maar hey, dat hoort soms een beetje bij zwanger zijn!

Omdat je het jezelf ook niet altijd te lastig moet maken, kan het in mijn situatie handig zijn om voor een maaltijdbox te kiezen. Maaltijdboxen bestaan uit recepten, met daarbij alle verse ingrediënten voor een aantal maaltijden naar keuze! En die worden ook nog eens, op een moment naar keuze, thuisbezorgd. Makkelijker wordt het bijna niet. Je hoeft alleen de box maar aan te pakken en de keuken in te duiken; dat scheelt mij weer energie om én te bedenken wat ik eten wil én om boodschappen te halen. Dat klinkt als een ideale situatie voor een zwangere, die daarnaast ook nog fulltime werkt 😉

Toch heb ik nog steeds de stap niet gemaakt om een maaltijdbox te kiezen en te laten bezorgen. Waarom niet? Er zijn inmiddels zoveel soorten maaltijdboxen; dat ik het overzicht helemaal kwijt ben. Ik heb echt geen idee waar ik allemaal uit kan kiezen; de maaltijdboxen schieten letterlijk als paddenstoelen uit de grond! Daarnaast ben ik ook wat bang om dan een box te krijgen met maaltijden en ingrediënten, waar ik helemaal niet gelukkig van word – en dan doe ik toch liever gewoon mijn eigen boodschappen…

Sinds kort is hier een oplossing voor, namelijk: FoodboxWizard. FoodboxWizard is een site waar je binnen 1 minuut de maaltijdbox vindt, die het beste bij jou en jouw situatie past! Door het beantwoorden van enkele korte vragen, krijg je een uitslag, met daarin dé ideale maaltijdbox voor jou! Zo kan je onder andere aangeven hoeveel maaltijden je wilt, met hoeveel personen je bent en of je het fijn vindt als er vlees of vis in de box zit. Er wordt dus met alle voorkeuren rekening gehouden!

Super handig, want deze tool helpt jou met het maaltijdboxen vergelijken , waardoor jij binnen no time weet welke maaltijdbox geschikt is voor jou! Scheelt weer een hoop zoeken via google, en daar is deze zwangere vrouw maar wat blij mee; want ook voor uren onderzoek via google, heb ik momenteel de energie (en het geduld!) niet! En zo leerde FoodboxWizard mij, dat de ‘Gemakskrat’ het beste bij mij past! Leuk detail: ik heb nog nooit van deze foodbox gehoord! Leuke ontdekking dus!

Voor mij is dit een goede reden om mezelf binnenkort toch maar eens de luxe van een maaltijdbox te gunnen. Ik ben benieuwd welke maaltijden ik dan op tafel ga zetten! Heb jij wel eens gebruik gemaakt van een maaltijdbox en wat zijn jouw ervaringen? Ik ben benieuwd 🙂

Disclaimer: Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

One comment

  1. Zeg dat wel dacht even snel een maaltijdbox te nemen maar is nog heel wat te kiezen. Heb zelf al verschillende sites geraadpleegd maar die foodbox wizar is wel super handig. Thanks!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.