Alleen als ik er écht voor ga…

Het is alweer even geleden, maar in mei postte ik kort dat ik voor de camera had gestaan voor de Bravo Run. Om het even uit te leggen: Woerden kreeg een nieuwe rondweg (om het sluipverkeer tegen te gaan) en om deze rondweg feestelijk te openen, werd er een hardloopevent georganiseerd! Toen ik dat hoorde, moest ik natuurlijk meedoen! Maar… er zou ook een filmpje worden gemaakt, en daar kwam ik in voorbij!

Dus op een vrijdagmiddag had ik een cameraman en een regisseur op de stoep staan, en gingen we even hardlopen. Nou ja, we? Ik mocht achter een rijdende auto aan lopen, om mijn ingestudeerde zinnetje te zeggen. Dit deden we een keer of 10 😉 Achter een auto aan lopen, charmant kijken én tegelijkertijd een promozin oplepelen: zo makkelijk is het nog niet 😉

Maar het zinnetje wat ik moest zeggen… daar zat eigenlijk wel wat in! En twee weken geleden kwam ein-de-lijk de aftermovie uit! Zoals jullie kunnen zien: ik had het warm, maar wel naar m’n zin geloof ik 😉

Even terug naar dat zinnetje. Mijn tekst. Mijn ‘moment of fame’ 😉

Alleen als ik er écht voor ga, wordt het ook een succes!

Ik had deze zin overigens niet zelf bedacht, maar dat zinnetje… ik sta er wel 100% achter. Alleen als je écht gemotiveerd bent, als je écht ergens voor wilt gaan, zal het ook een succes worden. Kijk: ik kan iedere week een 10 kilometer gaan rennen, maar als ik een PR wil lopen op diezelfde 10 kilometer, zal ik er écht voor moeten gaan: een goed schema volgen, braaf alle trainingen doen, voldoende slapen en op mijn voeding letten…

Succes komt niet zomaar. PR’s lopen doe je niet zomaar. Als je iets wilt, zal je ervoor moeten gaan. Je niet laten tegenhouden door negativiteit en stemmetjes die je zeggen dat jij het niet kan. Als je iets wilt, moet je in jezelf geloven en er écht voor gaan.

En geloof mij: dan ben jij tot veel meer in staat, dan dat jij zelf denkt!

 

One comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.