5 leuke loopjes in februari en maart!

Er worden de komende periode weer veel leuke loopjes gehouden! Voor enkele daarvan sta ik al ingeschreven, anderen heb ik mogelijk eerder al gelopen of wil ik graag nog eens lopen! Hierbij 5 looptips voor de komende tijd!

Loopje: Nighttrail bij Skipiste Nieuwegein
Datum: 2 februari 2019
Afstanden: 5km – 5EM – 10EM
Waarom lopen? Kleinschalig evenement – trailen in het donker, de enige verlichting die je hebt, is je eigen hoofdlamp – Het gaat om de beleving, niet om de tijd – Voor iedereen is er een passende afstand – Opbrengst van de loop gaat naar Stichting Hartekind
Inschrijven: kan via deze link
Meer info: check dan deze blog

Loopje: Midwintermarathon in Apeldoorn
Datum: 3 februari
Afstanden: 8km – 10EM – 25km
Waarom lopen? – Omdat je door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland loopt! Mijn eerste editie liep ik de 25km, vorig jaar liep in de 10EM. Beide keren liep in verrassend snelle tijden en genoot ik onwijs van de prachtige omgeving!
Inschrijven: kan op de dag zelf, de voorinschrijving is inmiddels gesloten
Meer info? proef de sfeer met mijn verslag van de 10EM van 2018

Loopje: Spa Francorchamps Run op het Formule 1 Circuit in Spa
Datum: zaterdag 9 maart
Afstanden: 7 km – 14 km – halve marathon – marathon
Waarom lopen? Omdat dit jouw kans is om, net zoals Max, eens over dit circuit heen te racen. Een van de mooiste Formule 1 circuits in de wereld!
Inschrijven: kan via deze link
Tickets winnen: Ik mag op mijn Instagram pagina 2 tickets voor een afstand naar keuze weggeven! meedoen kan via deze link tot 28 januari

Loopje: City Pier City in Den Haag
Datum: 10 maart
Afstanden: 5km – 10km – halve marathon
Waarom lopen? Inmiddels heb ik de CPC al 2 keer gelopen (2 keer de halve marathon) en beide keren heb ik onwijs genoten. Beide keren was het op 10 maart onwijs lekker hardloopweer. Daarnaast vind ik het parcours van de halve marathon supertof (over de boulevard bij Scheveningen!) en is de sfeer echt leuk! En… mooie medailles 😉
Inschrijven: kan via deze link
Meer info: proef de sfeer via mijn raceverslag van vorig jaar

Loopje: IJsseltrail in IJsselstein
Datum: 31 maart
Afstanden: 5,6km, 10km en 20km
Waarom lopen? De IJsseltrail is een relatief kleine trail, door de mooie natuur in de omgeving van IJsselstein. De 10km is deels ook verhard, dus is leuk om aan deel te nemen als je nog niet zo ervaren bent met het trailen! Daarnaast is er dit jaar voor het eerst ook een parcours van 5,6km!
Inschrijven: kan via deze link
Meer info: proef de sfeer met mijn raceverslag van vorig jaar!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.