2019: Bring it!

Daar zit ik dan; 31 december. Morgen is het 2019. Nieuw jaar, nieuwe kansen. Als ik terugkijk op 2018, heeft het me veel tofs gebracht en heb ik mooie doelen af kunnen strepen. Zo liep ik in Berlijn een marathon zoals ik altijd een marathon wilde lopen: ik genoot ervan. Dat ik bijna een kwartier van mijn PR af liep, was mooi meegenomen. Mijn grote liefde en ik kochten een mooi huis, en konden hier op de valreep van 2018 in. Na weken klussen is het ons paleisje, en is het bijna af. Ik liep de Elfsteden Estafette met een groep enthousiaste meiden. Bezocht leuke concerten. Oftewel: 2018 was een tof en mooi jaar. Maar nu is het 2019. Ik ben heel benieuwd wat dit jaar voor mij in petto heeft, maar ik ga eens op papier proberen te zetten welke doelen ik heb…

Hardlopen…
Hardlopen blijft mijn lievelingssport. Lekker mijn schoenen aan en gaan. Op dit moment heb ik geen echte hardloopdoelen staan voor 2019. Mijn marathon heb ik namelijk gelopen – ik wilde een revanche op Rotterdam en die heb ik gehad. Nog een marathon lopen? Van mij hoeft het niet per se, de kriebels zijn weg. Voor nu zou ik het tof vinden om in 2019 eindelijk onder de 2 uur te lopen op de halve marathon. Verder wil ik aan lekker veel loopjes meedoen en leuke kilometers maken. Denk aan gezellige baantrainingen of rondjes lopen met vrienden!

Gewicht…
Zoals ik al schreef in mijn personal update van vorige week, zijn er in een maand niet sporten en ietsje minder op mijn voeding letten, meerdere kilo’s bij gekomen. Mijn doel is om deze redelijk geleidelijk weer kwijt te gaan raken en netjes rond de 75 kilo te blijven. Ik heb ooit lichter gewogen ja, zo rond de 70 kilo, maar ik weet dat ik teveel moet doen en laten om op dat gewicht te kunnen blijven. Op dat punt past 75 kilo beter bij mij en voel ik me ook lekker in mijn vel dan. Dus, daar gaan we weer voor!

Werk…
Ik werk met veel plezier op een behandelgroep voor meiden met borderline problematiek, dit is goed te combineren met wat ik doe voor mijn blog, dus voor nu biedt dit voldoende uitdaging en kan ik ook nog veel leren. Ik zou het leuk vinden om qua blog nog wat door te groeien, maar vooral met dingen die bij mij passen…

Personal…
2018 was op persoonlijk vlak heel tof. Mijn vriend en ik gingen op huizenjacht en kochten ons droomhuis. Wat een lot uit de loterij, zeker in de huidige hectische huizenmarkt. Ons doel is om hier lekker nog wat jaren te blijven wonen 🙂 We zullen eens gaan zien wat 2019 op persoonlijk vlak allemaal brengen gaat. In ieder geval meer fietskilometers naar mijn werk, nu ik een stukje dichterbij woon 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.